HR ADVIES

Ik ben naast coach ook inzetbaar als HR Professional voor vast, tijdelijk of op interim basis in Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam, Schiphol en omgeving.

In geval van nood, bij een tekort in personeel, bij een nieuw te vormgeven functie of bij een HR project kom ik graag mijn kennis, energie, pro-activiteit brengen. Ik kan snel van waarde zijn door mijn jarenlange HR ervaring en kennis, en door mijn open houding en flexibiliteit. 

Mijn expertise ligt voornamelijk op de gebieden: change, mobiliteit, talent, engagement, training, employee life cycle, arbeidsmarktcommunicatie, coachen management, on- en offboarding en het leidinggeven aan HR adviseurs.

Ik ben werkzaam geweest voor o.a. (vast en/of interim): Randstad, Accenture, MSD, Iperion

Mijn CV is te zien op LinkedIn.

Meer informatie? Bel, mail of app mij!

Naam_&ESTHER
Referentie MSD HR Business Partner | HR Advies
Referentie MSD HR Business Partner | HR Advies
×