COACHING IS EEN INVESTERING IN JEZELF!

1-op-1 Coachtrajecten in Haarlem of onlne via Zoom

LOOPBAAN CHECK-UP SESSIE

LOOPBAAN COACHING TRAJECT

Badge Meest Gekozen

*  Bedrijven kunnen hier een offerte op maat aanvragen.

&ESTHER coach klanten

Esther heeft me geholpen om weer rust te krijgen in mijn hoofd door carrière doelstellingen scherp te stellen én privé situaties in perspectief te plaatsen.

Altijd met humor en met een mooie balans tussen ongedwongen en motiverend.

Ontzettend waardevol om dit te doen!

Erik – Loopbaan Coaching traject – Deloitte

Baas over je loopbaan - online training - loopbaancoaching

Coaching kan op verschillende manieren worden vergoed

  • Werknemers kunnen in veel gevallen via hun werkgever in aanmerking komen voor een coachingstraject. Vaak is dit opgenomen in de cao of personeelshandboek.

  • Veel bedrijven en organisaties zien de meerwaarde van coaching voor de persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. In dat geval is er vaak een opleidingsbudget of een persoonlijk ontwikkelbudget (POB) beschikbaar.

  • De kosten voor coaching zijn veelal fiscaal aftrekbaar, via de post studiekosten en scholingsuitgaven. Bezoek de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

  • Check je zorgverzekering en/of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Er is een kans dat een coachingstraject wordt vergoed. Neem voor meer informatie contact op met jouw verzekeringsmaatschappij.

  • Coaching voor ondernemers en bedrijven kan bij de Belastingdienst worden gedeclareerd als bedrijfskosten.

Een ingepland 1-op-1 coachingsgesprek kan tot uiterlijk 2 dagen van te voren worden gewijzigd. Daarna wordt het gesprek in rekening gebracht.

×